Luke 14 - Maiken Johnsen

Har du noen gang vært på vei inn på Aspmyra, også finner du ut at du har glemt billettene dine hjemme? Vell, det har Maiken, og det skjedde før årets viktigste kamp.

En kamp oppleves ulikt for alle som tar del i den. En spiller opplever den annerledes enn en supporter. Maiken Johnsen så Bodø/Glimt rykke opp fra tribuneplass. 

Annonse:

Etter det begredelige nedrykket i 2016 skulle Glimt revansjere seg og komme knallsterkt tilbake i 2017. Som sagt så gjort. Opprykket ble sikret fire runder før slutt når Florø var på besøk på Aspmyra.

- Jeg har vært på veldig mange glimtkamper i mitt liv, men alle er ikke like minnerike. Kampen mot Florø kommer jeg ikke til å glemme med det første, sier hun.

- Det var veldig mange forventninger knyttet til kampen. Jeg hadde vunnet billetter og var klar for kamp. Da jeg kom frem til Aspmyra skjønte jeg at jeg hadde glemt billettene hjemme. Da var det krisetilstander! sier hun.

Se video (teksten fortsetter nedenfor):


Med kort tid til kampstart i en potensiell opprykkskamp var det ingen mulighet for å kjøre tilbake for å hente billettene. Heldigvis var hun snarrådig.

- Jeg ringte en kompis som var så snill og hjalp oss inn på kampen. Vi fikk i tillegg oppgradert plassene våre. Da kampen begynte kom det jo mål på mål, jeg var så glad, sier hun.

De helgule fra nord hadde pløyet gjennom OBOS-ligaen og trengte bare ett poeng for å rykke opp i det gode selskap. Til pause ledet de 3-0 og all tvil var lagt til side. Da Brede Moe satte inn 4-1 på slutten kunne de slippe all jubel løs.

- Det ble jo 4-1, men det var ingen som brydde seg om at Florø scorte. Det bare passerte i stillhet. Det var sykt koselig når Brede Moe scorte det siste målet og vi gråt når spillerne gikk seiersrunden ute på gresset etterpå. Jeg følte at hele stadion ble én. Det var en sykt artig kamp, og jeg håper det blir fler av de når vi skal spille i Eliteserien, avslutter hun. 

Annonse fra Eliteserien: