Mladenovic ferdig i Glimt

Bodø/Glimt og Nemanja Mladenovic er enige om å terminere kontrakten, og gå hver til sitt.

Nemanja Mladenovic kom til Bodø/Glimt foran sesongen 2017, fra den serbiske klubben Metalac Gornji Milanovac. Etter rundt åtte måneder i klubben er samarbeidet nå slutt.

- Dette var det beste for begge parter da det dessverre ikke fungerte som vi håpet, sier Håvard Sakariassen til glimt.no.

Mladenovic har slitt med å finne seg til rette i klubben og står med tre kamper hvor alle har vært innhopp. Høydepunktet må sies å være da han satte inn 5-0-scoringen mot Elverum i den tredje runden av OBOS-ligaen.

- Jeg har hatt en fin tid i klubben, og en fin tid i byen. Dessverre fungerte det ikke for meg på banen og da er den beste løsningen å terminere kontrakten, sier Mladenovic.

Hadde virkelig lyst

Mladenovic fikk totalt to scoringer og tre kamper pluss noen kamper i cupen. Utenom det har det vært vanskelig for serberen på banen. 

-  Det er veldig leit at jeg ikke fikk det til på banen. Jeg hadde virkelig lyst til å hjelpe klubben tilbake til Eliteserien. Dessverre er det sånn livet er noen ganger. Jeg respekterer alle i klubben og avgjørelsene som er tatt, sier han, og forsikrer om at han kommer til å følge Glimt i tiden videre. 

- Jeg gleder meg til å følge Glimt, jeg er sikker på at klubben ville ta steget tilbake og at de som er igjen i klubben vil gjøre en veldig god jobb, sier høyrevingen og avslutter med;

- Takk for alt, Glimt! 

Bodø/Glimt takker Mladenovic for tiden i klubben og ønsker lykke til videre i karrieren. 

Annonse fra Eliteserien: