Oscar Kapskarmo, Jostein Gundersen og Nino Zugelj før en corner mot LSK. Foran står to LSK-spillere.

Oscar om starten i Glimt: – Veldig lærerikt

Oscar Kapskarmo har blitt en sentral skikkelse i Bodø/Glimt.

Annonse:

– Vi har fått en veldig god start på sesongen, men vi føler at vi har mer inne som lag. Det er masse potensial som vi håper å få mer ut av utover i sesongen, sier Oscar Kapskarmo. 

Søndag klokken 14:30 skal Kapskarmo og resten av Glimt måle krefter mot Kristiansund på Nordmøre stadion. 

– Det blir en artig kamp, og et lag som spiller lik fotball som oss. Det kan bli mer åpent enn i de andre kampene vi har spilt i det siste, med to lag som ønsker å angripe. 

Er du i Kristiansund og vil på kamp søndag? Kjøp billetter her. 

Kroppen spiller på lag

På tolv kamper mot Kristiansund har Bodø/Glimt aldri tapt. Kapskarmo er tydelig på at statistikken ikke betyr noe, og at de kommer til å fokusere på seg selv. 

– Vi kommer som alltid til å fokusere mest på oss selv, for vi ønsker en så god prestasjon som mulig, og vi ønsker å heve oss fra forrige kamp. Da stod vi veldig godt som lag, selv om vi kanskje ikke skapte de største sjansene. Vi håper å være giftigere i angrep i denne kampen, sier Kapskarmo til glimt.no. 

Oscar Kapskarmo stortrives i Bodø/Glimt. Foto: Javad Parsa / NTB
Oscar Kapskarmo stortrives i Bodø/Glimt. Foto: Javad Parsa / NTB

24-åringen fikk innhopp både mot Rosenborg og Lillestrøm nylig. Nå merker spissen at formen også er stigende. 

– Jeg føler jeg kommer mer og mer inn i det nå, etter at jeg hadde en litt trøblete start i januar med en kropp som ikke fungerte helt. Jeg føler det har kommet seg de siste ukene, så jeg er klar for resten av sesongen. 

Se hele intervjuet med Oscar Kapskarmo her: 

 Lærerikt

Spissen fra Hattfjelldal signerte for Glimt i august 2023. Kun noen måneder senere signerte han en lengre kontrakt med klubben. 

– Tiden har vært veldig lærerik. Jeg var veldig heldig som klarte å holde meg skadefri det første halvåret mitt, for det gjorde at jeg utviklet meg veldig fort og at jeg kunne bidra på alt. Jeg fikk stor utvikling i starten som gjorde at jeg fikk en del spilletid på slutten av sesongen i fjor. 

Nå håper han å bidra enda mer framover også: 

– Det løsner mer og mer nå, så jeg føler at jeg begynner å komme inn på en god sti nå. Jeg er klar, sier han smilende. 

Ny podkast! Marthe Hansen og Cato Hansen besøker 4-3-3: Direkte! før kampen mot TIL 2020 klokken 11:30 søndag på Aspmyra. Kjøp billetter her. 

Annonse fra Eliteserien: