Vegard Leikvoll Moberg under kamp i 2019.

Vegard Leikvoll Moberg tilbake

Vegard Leikvoll Moberg blir igjen Glimt-spiller.

Annonse:

Leikvoll Moberg kom til klubben i 2017, og skrev kontrakt ut 2019. I fjor gikk han fra Glimt til Silkeborg IF. Nå er han tilbake i gult.

- Da flyet gikk inn for landing i Bodø i dag, ble tilfeldigvis RSP & Thomax sin "Nordaførr" spilt og da fikk jeg en så god følelse. Som om jeg hadde vært på ferie, og nå var tilbake. En følelse av å komme hjem, forteller Leikvoll Moberg etter signeringen. 

Om tiden i Silkeborg har han lært at det viktigste er å ha det bra. 

- Det sitter best igjen, og som jeg skjønner er det viktigste. At jeg nå har fått muligheten til å komme tilbake til Glimt setter jeg stor pris på, forteller han. 

Da COVID-19 slo til, gjorde det at Leikvoll Moberg ble mer isolert i Danmark uten muligheter for å få besøk hjemmefra eller reise hjem på ferie. Da fikk han lov av klubben til å undersøke alternativer. 

- Jeg tenkte "Nei, jeg ringer bare Kjetil". Jeg hadde ingenting å tape. Jeg ringte, og han var mer positiv enn jeg hadde forhåpninger om. 

Han blir i klubben ut 2020. At Glimt nå ligger på førsteplass i Eliteserien sier han bare gøy. Han har fulgt med klubben fra utsiden så langt denne sesongen og gleder seg nå til være på innsiden. 

- Jeg hadde ringt til Kjetil uansett hvilken posisjon Glimt hadde vært på. At det faktisk er førsteplass er helt vanvittig. Jeg tenker på hvor gøy vi hadde det i fjor da vi endte på en 2. plass, og kan bare forestille meg hvor artig det er nå, sier han. 

I dag feirer han signering med tørrfisk til middag. 

- Nå gleder jeg meg veldig til første trening, og komme tilbake på banen, avslutter han. 

Vi ønsker Vegard Leikvoll Moberg velkommen tilbake til Glimt!

Annonse fra Eliteserien: