Feiret ny kontrakt med mål og asist

Ulrik Saltnes brukte bare 28 sekunder på å vise seg frem for glimtfansen etter at han forlenget kontrakten sin i går kveld.

Ulrik Saltnes er på alles lepper for tiden. Vegard Leivoll Moberg puster brønnøyværingen i nakken når det kommer til scoringer og ble servert av Saltnes. 

Annonse:

- Jeg er helt klart fornøyd med det. Jeg har fått en sentral rolle i laget som gjør at jeg kan vise meg fra min beste side, sier Leikvoll Moberg etter ett mål og to asist mot Fredrikstad. 

Mannen som la opp til det første målet er nevnte Ulrik Saltnes. Det tok bare 28 sekunder før den ballen lå i nettet. 

Artikkelen fortsetter under videoen. 


- Nok en bunnsolid kamp av oss. Vi vet at vi er bedre enn FFK, men kampen må likevel vinnes. Nå er vi tre poeng nærmere målet vårt, sier Saltnes. 

Avslører hemmeligheten

Ulrik Saltnes noterte seg nok en gang for scoring for Glimt og på spørsmål om dette er noe han har jobbet aktivt med, svarer han følgende; 

- Hemmeligheten er vel å ikke gjøre det. Jeg bare prøver å sleppe meg løs og finne tilbake til det jeg vet jeg kan. Det fungerer foreløpig så jeg vil gjerne fortsette, sier Saltnes. 

Personlig rekord

Vegard Leikvoll Moberg har scoret sju ganger denne sesongen, noe som er ny personlig rekord. Ulrik Saltnes på sin side har ti mål i årets sesong. Dermed kan det bli en liten intern kamp mellom de to om tittelen som mest målfarlige midtbanespiller. 

- Jeg spiller i en mer offensiv rolle enn hva jeg har gjort før. Dermed kommer jeg også i bedre posisjoner til å score mål. Det er også noe vi jobber med på trening, avslører (troll)mannen fra Os.


Annonse fra Eliteserien: