Glimt vant kampen mot Kongsvinger

Bodø/Glimt tok nok en seier i kampen om opprykk da Kongsvinger ble slått 1-0 på Gjemselund.

Aasmund Bjørkan har tatt med seg laget og reist sørover til de dype skoger i Kongsvinger.

Inn med Reitan og Hauge

Ricardo - Jonassen, Lode, Bjørnbak, Dahl Reitan - Saltnes, Angel, Moberg - Olsen, Fardal Opseth, Hauge.

Benken: Thomas, Drage, Berg, Bjørkan, Layouni og Sigurjonsson.

Lite sjanser i første omgang

Etter åtte minutter sendte Vegard Leikvoll Moberg avgårde et skudd, men Kongsvinger keeperen var med på leken og slo ballen til corner. 18 minutter var spilt da Jens Petter Hauge prøvde seg på en frekk avslutning i det lengste hjørnet, men ballen snek seg utenfor stolpen.

Kongsvinger fikk et frispark i farlig posisjon etter 31 minutter. Pinto sendte frisparket i tverrliggeren, og Glimt slapp med skrekken. En jevnspilt omgang med lite sjanser var det vi fikk servert fra Gjemselund, og lagene gikk til pause med 0-0.

Glimt i ledelsen

Jens Petter Hauge ble tatt av til pause, og Amor Layouni kom inn. Etter 52 minutter var Kristian Fardal Opseth først på en corner slått av innbytter Layouni, og 1-0 til de helgule. Kongsvinger prøvde seg nok en gang på frispark etter 58 minutter, da Castro traff stolpen.

81 minutter var spilt når keeperen til Kongsvinger spilte ballen rett i beina på Opseth. Keeperen fikk hentet frem en feberredning og sjansen endte til slutt i frispark til Kongsvinger. Et minutt senere viste Ulrik Saltnes seg frem med en fin avslutning, nok en gang vartet Kongsvinger keeperen opp med en nydelig redning.

Bodø/Glimt foretok sitt andre bytte da Fredrik Bjørkan erstattet Trond Olsen etter 87 minutter. På overtid kom Thomas Drage inn for Amor Layouni. To minutter på overtid var Jose Angel farlig frempå på en klassisk Glimt kontring og sendte ballen i stolpen.

Tre nye poeng

Kampen på Gjemselund ble en kamp uten de største sjansene. Kristian Fardal Opseth ble dagens helt, da han headet Glimt i ledelsen etter 52 minutter. Jose Angel var nære på å score Glimt sitt andre mål to minutter på overtid, men skuddet gikk i stolpen. De helgule tok med seg alle poengene hjem, og Glimt i Sør sang spillerne av banen.