NTB_v4p2YpOiyZc

Jostein elsker det tette kampprogrammet: – Fantastisk

Jostein Gundersen gleder seg til ny runde i cupen.

Annonse:

Foto: Ole Martin Wold / NTB

Kun få dager etter triumfen på Lerkendal venter Lillestrøm på Aspmyra stadion i kampen om avansement i NM.

I forkant av kampen har Jostein Gundersen besøkt 4-3-3: Direkte! for å snakke om opplevelsen på Lerkendal og hva som venter onsdag klokken 14:30 på Aspmyra. 

– Det var en fin opplevelse på Lerkendal. Det er en veldig fin stadion med godt trykk og masse supportere. Det var ikke en perfekt kamp fra vår side, men vi skal ta med oss at vi vant mot et godt Rosenborg-lag, sier Gundersen. 

Skal du på kamp onsdag? Kjøp billetter her.

– Godt fokus

Til nå denne sesongen har Bodø/Glimt til gode å slippe inn mål i åpent spill. De to baklengsmålene har kommet etter corner og straffespark. 

– Det er et godt kollektiv fokus som har vist seg å gi resultater så langt, men så skal vi bli enda bedre. Er det noe vi vet, så er det at ting snur fort i fotball, så skal vi fortsette å bli enda bedre, sier Gundersen, som ikke er helt fornøyd med det som skjer etter baklengsmålet på Lerkendal. 

– Jeg føler vi henger litt i tauene en periode, og vi klarer ikke drepe kampen slik som vi ønsker. Hvis vi virkelig hadde vært på vårt beste hadde vi kunne scoret flere og kanskje ikke sluppet inn. 

Ny podkast! Hør Jostein Gundersen og resten av panelet snakke om Rosenborg-kampen og den kommende kampen mot Lillestrøm. 

Tett program

Onsdag er det Lillestrøm og NM som gjelder. Jostein Gundersen er tydelig på at også cupen har stor prioritet i 2024. 

– Det blir kult. Jeg har aldri spilt en cupfinale, så det er noe jeg virkelig drømmer om. Vi må slå alle lagene, og hvis vi er på vårt beste så skal vi plage Lillestrøm godt. De kommer helt sikkert til å ta læring de også av det de opplevde i Lillestrøm, så de kommer sikkert til å justere seg litt. 

– Hva forventer dere av Lillestrøm denne gangen?

– Vi vet at det er et lag som ønsker å spille sitt eget spill. Det er egentlig litt likheter til Rosenborg, de ønsker å presse høyt. Det kan gi oss muligheter om vi er gode til å spille av presset, enn mot lag som bare ligger lavt, sier Gundersen. 

Han gleder seg over at laget nå spiller flere kamper i uken. 

– Det er først og fremst gøy med tette kamper, jeg syns det er fantastisk og det tror jeg de fleste andre syns. Man må være ekstremt nøye på søvn, kosthold og hvile, men også det mentale i det. Om vi spiller bra eller dårlig, så kan du ikke dvele ved det for lenge. Man må ta med det man har lyst å utvikle og forbedre, så komme deg videre så fort som mulig, for det gir best mulig utgangspunkt for å prestere godt flere ganger på rad. 

Slik gikk det forrige gang vi møtte Lillestrøm: 


Annonse fra Eliteserien: