Tipp resultatet - Vinn VIP-losje

Dersom du tipper rett resultat i kampen mellom Bodø/Glimt og Ranheim er du med i trekningen av VIP-losjen til Bodø Energi i årets siste hjemmekamp og billetter til neste hjemmekamp.

I hele 2017 holder vi en bodøenergikonkurranse her på glimt.no og våre facebooksider. Alle som tipper riktig resultat i våre kamper i løpet av sesongen er med i trekningen av Bodø Energis VIP-losje på Aspmyra i sesongens siste hjemmekamp. 

Billetter til rundevinneren

Hver runde (fra og med 5. serierunde) trekker vi også ut én heldig rundevinner blant de som har riktig resultat som får to billetter til SpareBank 1 Nord-Norge-tribunen. Dermed blir det viktig å gjøre gode analyser av lagene slik at du ikke tipper feil resultat en eneste gang.  

Tipp hver helg

Husk å levere ditt tips hver kamp. Treffer du riktig på flere kamper er sjansen betydelig større for å vinne konkurransen. Hvert riktig resultat vil fungere som et lodd i trekningen. Tipper du riktig i både bortekampen mot Fredrikstad, hjemmekampen mot Start og 16.mai-oppgjøret har du for eksempel tre lodd når vinneren skal trekkes i oktober. 

Gratis kaffe

Hver eneste hjemmekamp vil også Bodø Energi levere sitt offisielle tips, som vanlig. Det tipset ser du bak målet på bygget i vest. Dersom tipset til Bodø Energi går inn spanderer de gratis kaffe på alle som møter på neste hjemmekamp (frem til kampstart). 

Tipp resultatet ved å fylle inn skjemaet under

Annonse fra Eliteserien: