- Vi avgjør kampen tidlig. Se målene!

Aasmund Bjørkan var naturligvis en fornøyd mann etter at Glimt nok en gang gikk av Aspmyra med tre poeng i lomma.

... og ikke nok med det. På de siste fem kampene har Glimt scoret hele tjue (20) mål på Aspmyra. Det er ingen tvil om at Glimt leverer festfotball når de spiller for tiden. 

Annonse:

Trener Aasmund Bjørkan er likevel behersket når han møter glimt.no etter kampslutt. 

- Vi hadde en tydelig ambisjon om å angripe Fredrikstad fra starten av. Vi visste at de kom til å være frynsete og vi satte et bra trøkk på de fra start. Kampen er egentlig avgjort etter åtte minutter, sier Aasmund Bjørkan. 

Se målene fra dagens kamp her. Artikkelen fortsetter under videoen. 


- Vi er på vei mot noe som er veldig bra

I dag var det to midtbanespillere som noterte seg for mål på Aspmyra. Ulrik Saltnes og Vegard Leikvoll Moberg. Bjørkan sier at det er noe de trener på. 

- De er gode, offensive spillere. Vi jobber med strukturen vår slik at de skal få ut sine beste egenskaper. Vi blir stadig bedre kjent og er på vei mot noe som er veldig bra, sier Bjørkan. 

Hvert poeng teller

Glimt har tydelig hatt en målsetting om å rykke direkte opp. Etter 20 kamper troner Glimt øverst hele 12 poeng foran tredjeplassen. På tirsdag venter nok et spennende oppgjør når Glimt reiser til Kongsvinger. Bjørkan er klar for den utfordringen. 

- Nå skal vi bruke noen dager på å kvitte oss med denne kampen. Kongsvinger blir en ny spennende kamp og vi er nødt til å mobilisere 100 prosent om vi skal få med oss noe derfra. Det har vi veldig lyst til, sier Bjørkan. 

- Hvert poeng vi tar tar oss et godt steg nærmere målet vårt. Vi skal være på stasjon da også, avslutter han. 


Annonse fra Eliteserien: