- Vi er mye bedre nå enn for kort tid siden

Glimt har hatt mye å juble for så langt i årets sesong, og mer skal det bli!

Etter ti kamper på hjemmebane har Bodø/Glimt vunnet ni oppgjør. Den siste endte 3-3 mot Ranheim. Aasmund Bjørkans menn har med andre ord gjort en nesten perfekt sesong på eget gress til nå.

Annonse:

På de siste fire kampene på Aspmyra har Glimt scoret 16 ganger. Når Sandnes Ulf kommer på besøk på onsdag skal de få kjenne på nettopp det. 

- Vi gleder oss til kampen, og vi har vært veldig sterke hjemme. Det er godt å vite at det fungerer så godt og at vi er såpass trygge på hjemmebane. Vi håper og tror at vi skal score mål i den kampen som kommer nå også, sier trener Aasmund Bjørkan. 

Formlag

Bodø/Glimt er ikke bare i god form på hjemmebane, også på bortebane har resultatene bikket de helgules vei i det siste. På de siste ti kampene står Glimt med ni seire og én uavgjort og de har vunnet de siste fem. 

- Vi er i god form og relasjonene sitter bedre. Vi blir bedre og bedre kjent og har klart å stille en stabil ellever i flere kamper på rad, sier han og påpeker lagets fremgang. 

- Vi tar nye steg hele tiden og det er godt å se at vi utvikler oss såpass mye. Vi er mye bedre nå enn for kort tid siden. 

Artikkelen fortsetter under videoen!


Naturvante menn

Onsdagens motstander, Sandnes Ulf spiller sine hjemmekamper på naturgress og er godt vant med det. Når de kommer til Bodø får de et glatt og vått underlag, med lynkjappe baller å forholde seg til.

- Det blir nok en spennende kamp. Vi møter et godt lag, som har hatt en ålreit sesong, men vi er utrolig trygge og gode her på kunstgresset på Aspmyra.

Ulf fra Sandnes har vunnet 11 av 21 kamper i årets sesong og flesteparten av de seirene har kommet på naturgress. 

God motivasjon

Sammen med Salten Aqua inviterer Bodø/Glimt til laksekamp på onsdag. Værmeldingen er svært oppløftende og det kan nesten virke som sommeren er på vei tilbake. De 3000 første som kommer på kamp får et gratis laksemåltid og Bjørkan håper på fulle tribuner.

-  Det blir en fin ramme rundt kampen. Det motiverer oss og vi håper det kommer masse folk. Det er en spennende kamp og en skikkelig toppkamp. Vi gleder oss skikkelig, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: