Les referat: Glimt slo TUIL

Flere nykommere fra start da Glimt tok imot Tromsdalen.

Etter to minutter fikk Glimt en stor sjanse når Trond Olsen slo et fint innlegg på andre stolpe som Normann headet mot mål, men TUIL reddet på strek. Kampen roet seg ned og Glimt førte kampen, men skapte ikke de store sjansene. Etter 22 minutter spill, traff Trond Olsen klokkerent fra 20 meter, men TUIL fikk blokkert og ballen gikk ut til corner. TUIL fikk sin første sjanse etter 37 minutter da de kontret og Lars Henrik Andreassen plasserte ballen på oversiden av tverrliggeren.

Lagene gikk til pause med stillingen 0-0, Glimt var det førende laget i førsteomgang men de store sjansene lot vente på seg.

Glimt gjorde flere bytter i pausen. Inn kom Kristian Fardal Opseth, Aleksander Torvanger og Ulrik Saltnes. Spillerne som gikk av var Daniel Edvardsen, Thomas Jacobsen og Mathias Normann.

Kristian Fardal Opseth sendte Glimt i ledelsen etter to minutter på banen, etter at han var på rett plass til rett tid på en corner. Etter 65 minutter skrudde Jens Petter Hauge en ball mot lengste hjørne, men ballen snek seg så vidt utenfor. Kampen roet seg ned etter dette og Glimt kontrollerte kampen til sluttsignalet lød fra dagens dommer.

Kampen endte 1-0 til Glimt etter en scoring av Kristian Fardal Opseth. Glimt kontrollerte kampen fra start til slutt, men Tromsdalen var frempå med noen farlige sjanser.