Vil være med på opprykk

Han markerte seg med scoring i sin første kamp, nå vil Fardal Opseth skyte Glimt tilbake til Eliteserien.

Annonse:

Allerede fem dager inn i det nye året kunne Bodø/Glimt gledelig bekrefte sesongens første signering. Nyervervelsen Krisitan Fardal Opseth ble glimttrener, Aasmund Bjørkans første forsterking foran den tøffe 2017-sesongen.

Fardal Opseth var blant annet en viktig bidragsyter til Sogndals opprykk sesongen 2015. Han scorte 16 mål og hadde tre målgivende pasninger den sesongen. Glimt.no har tatt en prat med Fardal Opseth for å bli bedre kjent. 

Første vi lurer på er, hva fikk deg til å velge Bodø/Glimt?

-Det som fikk meg til å velge Bodø/Glimt var vel først og fremst ambisjonsnivået til klubben, det at klubben har ambisjoner om å rykke rett opp igjen var det som trigget meg til å velge Glimt. Men også måten de spiller på kan være bra for meg, sier Fardal Opseth og forteller videre at han trengte noe nytt, og synes det er spennende å være med på opprykk tilbake til Eliteserien.

Saken fortsetter under videoen


 Vi har jo en tidligere glimtspiller som er i Sogndal, Henrik Furubotn. Fikk du noen tips i fra han om Bodø/Glimt?

- Ja, han sa han hadde trivdes veldig godt i klubben, og det hjalp litt til når jeg skulle velge Glimt.

 Hva synes du om byen Bodø så langt, og gikk det greit å finne leilighet?

-Har ikke fått opplevd så mye av Bodø så langt på grunn av dårlig vær, så jeg har vært mest i leiligheten og trening til nå. Jeg er veldig fornøyd med å ha skaffet leilighet midt i byen.

Har resten av laget tatt godt imot deg?

-Ja, det synes jeg absolutt. Det virker som en veldig fin gjeng. De har tatt meg veldig godt imot.

 Hvem var idolet ditt da du vokste opp? 

Kristian Fardal Opseth har allerede begynt å jakte scoringer. I 8-0-seieren mot AN-laget scoret han ett av målene. FOTO: Carl Henning Biørnstad
Kristian Fardal Opseth har allerede begynt å jakte scoringer. I 8-0-seieren mot AN-laget scoret han ett av målene. FOTO: Carl Henning Biørnstad

-Da må jeg si David Beckham. Jeg er stor Manchester United-fan, så jeg så mye på han under oppveksten

 Hva er ambisjonene dine individuelt sett?

-Ambisjonene mine er å få en ny start her, gjøre det best mulig. Men også som nevnt tidligere vil være med å bidra til at Bodø/Glimt klarer ambisjonen sin med å rykke opp igjen.

PS! Intervjuet er gjort før kampen mot AN-laget sist lørdag.

Annonse fra Eliteserien: