Luke 15 - Bård Espen Bjørnø

Bård Espen Bjørnø er medlem i 1916 og hans øyeblikk handler om når Glimt slo en tidligere stormakt i OBOS-ligaen på bortebane.

Sesongen 2017 har vært et eneste stort eventyr. For Bård Espen Bjørnø er det spesielt en kamp som står igjen som den aller mest minnerike.

I årets andre bortekamp for sesongen var det duket for besøk hos den tidligere storheten Fredrikstad fotballklubb. De gule supporterne hadde møtt opp mannsterke på den ene kortsiden, og starter straks med å hylle de gule ute på matta. Bård Espen Bjørnø er medlem i 1916, og stod midt i mylderet av gule mennesker.

- Det var en trasig kamp. Opseth scoret et mål som egentlig ikke burde ha vært mål, men det var en helt fantastisk ramme rundt kampen, forteller Bjørnø.

Se video (teksten fortsetter nedenfor):


 Hjemmelaget, som endte med å rykke ned denne sesongen, hadde mobilisert så godt de kunne på tribunen, men det var de gule fra Bodø stod for syngingen og lydnivået i Østfold denne dagen. Selve kampen var ikke en typisk for 2017-sesongen, men Glimt klarte tilslutt å få med seg en 1-0-seier fra Fredrikstad.

- Jeg følte egentlig at vi utkonkurrerte Plankehaugen på tribunen, og kjente at det var starten på noe veldig stort som endte i opprykk og eliteseriespill 2018, mimrer han. 

Annonse fra Eliteserien: