- Vi må fortsette der vi slapp

Førstkommende søndag venter nok en hjemmekamp i Bodø, og Aasmund Bjørkan har planen klar før møtet med Strømmen.

Etter to svært gode opplevelser mot Jerv og Arendal de siste ukene, har Glimt nå rettet all fokus mot vårens siste hjemmekamp. De helgule ruver fortsatt øverst på tabellen, og har virkelig satt sitt preg på årets OBOS-liga. Nå venter altså Strømmen som ikke har vunnet over Glimt siden 2010. 

- Vi har vært gode i det siste, og føler at vi fikk til veldig mye bra i kampene mot Jerv og Arendal. Den tryggheten ønsker vi å ta med oss videre til søndagens kamp, sier Aasmund Bjørkan til GLIMT-TV etter fredagens økt på Aspmyra. 

Se hele intervjuet med Aasmund Bjørkan nederst i saken.

Innholdsrik uke

Glimt har lagt bak seg en innholdsrik uke, der blant annet de helgule sikret seg flere nye signeringer. På mandag skrev nemlig Kristian Fardal Opseth under på en permanent avtale med Glimt, før svensken Amor Layouni meldte overgang onsdagen etter. 

Uka har også vært preget av godt humør blant spillerne, og gode og intense økter. Bjørkan vet hva som venter når Strømmen kommer på besøk, og har planen klar for å fortsette den gode trenden hjemme på Aspmyra. 

- Vi må opp på vårt beste nivå. Det er viktig at vi fortsetter med den gode intensiteten og gjennombruddshissigheten vi viste i forrige kamp. Gjør vi det, så klarer vi å slå de aller fleste lag på Aspmyra, forteller treneren til fungerende reporter Jonas Kolstad. 

Godt bortelag

De kommende gjestene fra Akershus har hatt en varierende start på sesongen, og ligger på en åttendeplass før møtet med Glimt. Strømmen har også en bedre statistikk borte enn hjemme, men det er noe glimttreneren ikke går rundt og tenker på. 

- Strømmen er et ålreit bortelag, men vi føler at det først og fremst handler om oss selv. Vi skal komme opp på vårt maksnivå, og da er vi ganske trygge på at de tre poengene er innen rekkevidde, avslutter Aasmund Bjørkan. 

Se hele intervjuet med trener Aasmund Bjørkan her: 


Annonse fra Eliteserien: